Service en reparatie - Camtronics

Service & reparatie

Een inspectiecamera heeft nogal wat te verduren in zware omstandigheden en intensief gebruik. Daarom is tijdig onderhoud aan je inspectiesysteem van belang.

Gaat er tijdens een inspectieklus iets mis dan begrijpen wij dat een vlotte reparatie een vereiste is. Camtronics repareert op onze eigen locatie je defecte inspectiesysteem. De korte lijntjes en kennis in eigen huis maken dit mogelijk.

Onderhoud en reparatie

Bij Camtronics ben je voor zowel het onderhoud als een reparatie aan je inspectiesysteem aan het juiste adres. Daarnaast onderhouden en repareren wij ook de inspectiecamera’s van andere merken. Echter zijn wij hier wel afhankelijk van de beschikbaarheid van hun onderdelen.

Voordelen service, reparatie en onderhoud bij Camtronics

  • Reparatie en onderhoud volledig in eigen beheer
  • Ook reparatie en onderhoud inspectiesystemen van andere merken
  • Jaren aan expertise inspectiesystemen
  • Eigen reparatiecentrum op locatie
  • Direct advies van de fabrikant zelf
  • Korte service tijden

Heb je een vraag over service of reparatie voor je inspectiesysteem? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen. Is je inspectiesysteem toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Ont-zorg Service

Dringend een vervangend inspectiesysteem nodig terwijl jouw eigen inspectiecamera wordt gerepareerd? Maak dan gebruik van de Camtronics Ont-zorg Service. Hierdoor kun jij zonder zorgen door met je inspectiewerk terwijl wij je inspectiecamera repareren. Voor de gehele duur van je reparatie ontvang je tijdelijk een inspectiecamera van Camtronics.

Meer informatie Ont-zorg Service >


Copyright © 2024 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2024 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring