Rioolcamera Inspector ZRK70 - 110-500mm - Camtronics

Rioolcamera Inspector® ZRK70 (Ø110-500mm)

De multifunctionele rioolcamera Inspector® ZRK70 heeft een 360 graden draaibare rioolcamera kop en is 230 graden zwenkbaar voor inspectie opname. Deze rioolinspectie camera is uiterst geschikt voor inspecties van wand inlaten/uitlaten, riolen, leidingen, kanalen en andere pijpen met een diameter van Ø110-500mm.

DE WERKING EN FUNCTIONALITEIT VAN RIOOLCAMERA INSPECTOR® ZRK70

De Inspector® ZRK70 is zo ontworpen en gevormd zodat deze rioolcamera eenvoudig en gemakkelijk door te voeren is in leidingen. De self-leveling functie zorgt ervoor dat het beeld ten alle tijden ‘rechtop’ blijft staan. Bovendien is de kop van ZRK70 eindeloos te roteren en 230 graden te zwenken. Hierdoor kun jij met speels gemak met een 360 graden view leidingen, rioleren en andere buizen/kanalen inspecteren.

Middels de ‘moffentest’, waarbij de rioolcamerakop haaks op de wand gericht wordt, kan door exact de juiste focus af te stellen de buisverbinding (mof) haarscherp in beeld worden gebracht. Bovengronds traceer je de camerakop met behulp van de ingebouwde 512 Hz zender. Ook zijn er twee geleiders beschikbaar voor grotere buizen. De rioolinspectie camera ZRK70 is eveneens verticaal (voor bron inspecties) als op een motorwagen (zoals de MW25) te gebruiken.

DE STEERING UNIT VOOR EEN (RIOOL)INSPECTIE MET AFTAKKINGEN

De Inspector® ZRK70 met behulp van de Steering Unit is het mogelijk de rioolcamerakop te ‘sturen’ in een aftakking in een buis of riool. Deze combinatie zorgt voor dat je in staat bent met de ZRK70 een aftakking in te sturen met behoud van de volledige functionaliteiten van de ZRK70 rioolcamerakop.

De Steering Unit wordt ook bediend met de geleverde afstandsbediening waarmee ook de rioolcamera ZRK70 mee wordt bestuurd. Dit betekent dat je ook gebruik kan maken van de ‘recht-zet-functie’ ofwel self-leveling waarmee deze unieke tool weer rechtgezet wordt zodat je weer naar een aftakking te zijn ingeslagen weer door kan gaan met je (riool)inspectie. Het is mogelijk om meerdere opeenvolgende keren een aftakking in te slaan of af te buigen.

Meer over de Steering Unit

UITVOERING Inspector® zrk70 Modulair

De Inspector® ZRK70 maakt onderdeel uit van een modulair systeem. Hieronder staat in het kort deze uitvoering uitgelegd. 

Wanneer u kiest voor de Inspector ZRK70, kiest u voor een platform waarop de verschillende Inspector camera's op de Easybox kunnen worden aangesloten. Voordeel hiervan is dat u alle camera's, met ieder zijn eigen werkgebied, op dezelfde Easybox kunt aansluiten.

Geleider 100 mm

Toepasbaar in buizen met een diameter vanaf 160 mm

Geleider 170 mm

Toepasbaar in buizen met een diameter vanaf 200 mm

Geleider Slede 145 mm

Toepasbaar in buizen met diameter vanaf 200mm

Inspector ZRK70 (Steering Unit)

Stuur uw ZRK70 camera  (tegenstrooms) een aftakking in.

Inspector ZRK70 (Steering Unit)

Steering unit voor ZRK70.

Inspector ZRK70 (Steering Unit)

Verlengstuk aan voorzijde steering unit (ca. 10cm)

Inspector ZRK70 (speciale 48mm kop)

Speciale Inspector 48 kop voor  uw ZRK70 systeem (incl. bescherm kapje).

Inspector ZRK70 (speciale 48mm kop)

Vergroot de functionaliteit van de Steering Unit mbv de speciale 48 kop.

Inspector ZRK70 (speciale 48mm kop)

Zij aanzicht van Steering Unit met de speciale 48 kop.

Stroom omvormer (12V-230V / 24V-230V)

Omvormer van 12V naar 230V of van 24V naar 230V

USB video grabber

SD naar USB adapter

Rioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2024 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2024 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring